Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.


Tämä sivusto on keskeneräinen, sivuilla olevia tekstejä, kuvia ja muuta sisältöä tullaan muokkaamaan sitä mukaa kun sivuston kehitystyö etenee.

Palautetta ja kehitysehdotuksia otetaan vastaan - lähetä sähköpostia tai kommentoi Facebookissa.

Oasi Park

Oasi Park. © HuvipuistokeidasOasi Park. © Huvipuistokeidas

Oasi Park on Italian Roomassa sijaitseva pieni huvipuisto, jota voi kuvailla korttelipuistoksi, sillä se sijaitsee suurkaupungin alueella ja on talojen ja katujen ympäröimä.

 

Oasi Parkin kartta. © HuvipuistokeidasOasi Parkin kartta. © Huvipuistokeidas

Oasi Park on suunnattu lapsille, mikä on ymmärrettävää myös puiston pienen koon takia - suuret laitteet eivät puistoon mahtuisikaan.

Pienestä koostaan huolimatta huvipuisto on huolella suunniteltu, sillä on jopa puiston aluekartta, vaikka  periaatteessa seisomalla keskellä puistoa pystyisi näkemään koko puiston alueen.

Normaaleista korttelipuistoista poiketen Oasi Parkissa on myös suurille puistoille tunnusmerkillisiä asioita kuten esiintymislava ja sisäänkäynnin lähistöllä oleva suihkulähde.

 

 

 

Vuoristoradat

Oasi Parkin ainoa vuoristorata on Mini Mouse, joka nimestään huolimatta ei ole wild mouse -rata, vaan hiiriteemoitettu wacky worm -rata. Mini Mouse on myös puiston suurin laite, sillä se vie noin kymmenyksen koko puiston pinta-alasta.

Mini Mouse. © HuvipuistokeidasMini Mouse. © Huvipuistokeidas

 

Muita merkittäviä laitteita ja kohteita

Huvipuiston perimmäisessä nurkkauksessa sijaitsee juna-ajelu Trenino, joka on teemoitettu Disney-hahmoilla. Eräät huvipuistoharrastajat ovat arvelleet, että kyseessä olisi hahmojen luvaton, lisensoimaton käyttö (kuten monet kiertävät tivolilaitteet maailmalla tekevät). Kirjoitushetkellä ei ole tiedossa onko kyseessä lisensoitu Disney-kohde vai ei. Joka tapauksessa teemoitus tekee Treninosta normaalia lasten junaa noteerattavamman kohteen.

Trenino. © HuvipuistokeidasTrenino. © Huvipuistokeidas

 

Tähän huvipuistoon liittyviä linkkejä

Oasi Park panoraama. © HuvipuistokeidasOasi Park panoraama. © Huvipuistokeidas

 


 

Kuvagalleria